Uitbreiding en verbouwing woning J. te Vinkeveen

huis ontwerpen

De doorzonwoning is vervolgens onderverdeeld in een zitkamer en een ruime woonkeuken, waarbij de zitkamer door middel van een glazen schuifdeur gesloten kan worden.

Uitbreiding en verbouwing woning J. te Vinkeveen

programma

Een gezin met 3 kinderen woonachtig in een standaard doorzonwoning kampte met problemen als ruimtegebrek, te weinig bergruimte, geluidsoverlast en privacy op de begane grond. De wens was om met een bescheiden budget een mogelijkheid te creƫren om keuken en zitkamer van elkaar te kunnen scheiden, zodat rustig in de keuken natafelen met spelende of tv kijkende kinderen weer mogelijk werd. Tevens was er grote behoefte aan zoveel mogelijk kastruimte en een ruimte waar de kinderen achter de computer kunnen maar dat daar altijd zicht op kan zijn.

oppervlakte
20m2

ontwerp
Ilona van Alphen Ben Baudoin

fotografie